Jobbakuten Väst AB

Lysekil: Kvalitetsledare till G&M

Arbetsbeskrivning:
G&M söker en kvalitetsledare för att driva kvalitets, miljö och hygienarbetet på företaget. Du kommer leda kvalitetsarbetet, underhålla kvalitetssystemet, analysera data och avvikelser. Behandla reklamationer från kund, även besöka kund i vissa fall. Leda och ansvara för internrevisioner. Det är ett fritt arbete och du kommer jobba jämte fabrikschefen och tillsammans med produktionspersonalen. Jobbet innehåller en hel del myndighetskontakt och rapportering.

Kvalifikationer:
Du som söker ska ha erfarenhet från kvalitetsledning och kvalitetssystem med teknisk bakgrund (tekniker eller liknande). Erfarenhet från att analysera data, avvikelser, reklamationer, kvalitetsrevisioner och myndighetskontakt. Erfarenhet från produktionsverksamhet är viktigt. Vi ser att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har kunskap i danska och tyska, arbetat med ISO 9001, 14001, BRC/IOP Global Standard samt SAP affärssystem.

 

Företagsbeskrivning:

G&M Lysekil AB är ett helägt dotterbolag i den danska förpackningskoncernen Glud & Marstrand A/S och ingår i den Mexikanska förpackningsgruppen Envases Universales. G&M Lysekil producerar metallemballage för livsmedel, djurmat och öl för den Nordeuropeiska marknaden. Bolaget har ett 60-tal anställda på fabriken i Lysekil.


Ansökan:

Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 

Välkommen att skicka din ansökan!

Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-01-19
Tillträde:
Omgående
Arbetsplats/placeringsort:
Lysekil
Kontaktpersoner:
Tom Sjötun
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se