Jobbakuten ICA Maxi Gnista

ICA Gruppen AB


Med 2 400 egna och handlarägda butiker på fem geografiska marknader är ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag där dagligvaror utgör kärnan i verksamheten. Huvuduppdraget för ICA Gruppen är vidareutveckling av ICA och ICA-relaterade verksamheter. I grunden handlar det om att nyttja samverkan i kombination med lokal anpassning. Så nära våra kunder som möjligt. Och med en tydlig vision - att göra varje dag lite enklare.

Söker

Uppsala: Säljledare kolonial

Om jobbet som säljledare:

Som säljledare har du resultatansvar för ditt område vilket innebär ansvar för försäljningen, lönsamheten, se till att rutiner följs och att din avdelning bidrar till kundupplevelsen ”allt under ett tak”. Tillsammans med kollegorna på avdelningen säkerställer du goda rutiner och att den dagliga driften fungerar, alla dagar i veckan-hela öppettiden- året om.

Ditt ansvar innefattar avdelningens sortiment, nyheter och säsonger. Det innebär planering, sätta och förankra rutiner, säljstyra, säljplanering och hålla säljtryck. Avdelningen ska innefatta välfyllda, fräscha och inspirerande exponeringar. Du arbetar med löpande beställningar och kampanjer.

Vidare ingår det i befattningen att hålla budget för svinn, tomma hål och restbur.

Om dig:

Vi söker dig som har ett stort engagemang och intresse för att driva ett sortimentområde. Du har en entreprenörsådra och drivs av att se resultat av dina åtgärder. Du ser potentialer och längtar efter befogenheterna att få utveckla och se resultat. Vidare har du förmåga att styra och göra rätt prioriteringar i det dagliga arbetet. Du är ordningsam och initiativtagande med ambitionen att göra allt lite enklare.  Du är ett föredöme som skapar positiv energi och engagemang.

Som säljledare rapporterar du till försäljningschef och ställföreträdande försäljningschef för avdelningen.

Lön enligt avtal med ansvarstillägg.

Meriterande: Erfarenhet från liknande befattning samt kunskaper inom ICA:s butikssystem  AOB, IDE, SO och ledande butiksdrift. Ekonomiska kunskaper kopplat till verksamheten och förmåga att sätta in rätt åtgärder för att nå uppsatta mål.

Län:
Uppsala
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Deltid
Arbetstider:
Varierande arbetstid
Sista ansökningsdag:
2018-08-31
Tillträde:
Omgående
Arbetsplats/placeringsort:
Uppsala
Kontaktpersoner:
Robin Carlstrand
Företagets hemsida:
http://www.maxignistauppsala.se