Jobbakuten Stenungsund

Kungälv: Maskiningenjör

Högskoleingenjör på attraktiv arbetsplats med utrymme för stor personlig utveckling.

Är du en driven ingenjör inom mekanik, maskin och svets som letar efter nästa utmaning? Vill du arbeta för ett framgångsrikt företag inom stålindustrin? 

 

Arbetsbeskrivning: 

Du är med i hela processen, från inköp, projektledning och konstruktion. Vill du utvecklas så är det den perfekta språngbrädan i din karrirör

Vi söker ingenjörer Lecor i Kungälv. Ansöka idag och ta nästa kliv i din karriär!

 

Kvalifikationer: 

Du är en högskoleingenjör med inriktning mot mekanik, maskin och svets. Tidigare användning av Tekla-systemet är ett krav. Erfarenhet av stålkonstruktion är meriterande. Du är tekniskt kunnig och det är meriterande om du har 1-3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Som person är du driven och söker efter en arbetsplats där du kan tillföra ny energi och vara med och möjliggöra företagets fortsatta utveckling. Du är självständig i ditt arbetssätt men fungerar ändå bra i ett team. 

 

Om företaget: 

Företaget grundades 1965 i Kungälv. Företaget ingår i BE Group sedan 2010 vilket är ett av Europas mest framstående handels- och serviceföretag inom stålbranschen. Kunden utför arbeten åt kunder inom många olika verksamheter, bland annat total och generalentreprenader av broar samt process och byggnadsindustrin. 

Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-03-30
Tillträde:
Omgående
Arbetsplats/placeringsort:
Kungälv
Kontaktpersoner:
Thomas Othbäck
tfn: +46 0727272739
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se