Jobbakuten ICA Maxi Gnista

ICA Gruppen AB


Med 2 400 egna och handlarägda butiker på fem geografiska marknader är ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag där dagligvaror utgör kärnan i verksamheten. Huvuduppdraget för ICA Gruppen är vidareutveckling av ICA och ICA-relaterade verksamheter. I grunden handlar det om att nyttja samverkan i kombination med lokal anpassning. Så nära våra kunder som möjligt. Och med en tydlig vision - att göra varje dag lite enklare.

Uppsala:

Uppsala: Ställföreträdande Administrativ Chef

Vi söker en noggrann administratör med ansvar för löpande kassaredovisning och butiksadministration, tillsammans med kassachefen arbetar du som ställföreträdande administrativt ansvarig också med den operativa driften i kassalinjen i den administrativa chefens frånvaro. Det här är ett jobb för dig som har en stark administrativ ådra, är ansvarstagande, effektiv och samtidigt en glädjespridare som tycker om variationen jobbet på Stormarknaden innebär.

 Exempel på uppgifter inom ansvarsområdet:

-          Fakturahantering

-          Kassaredovisning

-          Uppföljning ombudsförsäljning

-          Kontaktperson gentemot ICA Butiksadministration

-          Revisionsförberedelser

Som administrativt ansvarig arbetar du tillsammans med kassachefen i de operativa och strategiska moment som innefattas inom avdelningen, bl.a. innebär ledaruppdraget att;

-          Säkerställa en optimal, kvalitativ och långsiktigt lönsam avdelningsdrift

-          Ta fram och utveckla rutiner och arbetssätt som bidrar till avdelningens mål

-          Leda, motivera och utveckla avdelningens medarbetare

-          Ta ansvar och lösa problem som uppstår

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning med administrativ inriktning eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Erfarenhet av arbete inom kassaredovisning/butiksadministration är meriterande.

Som person är du noggrann och har ett självständigt och strukturerat arbetssätt. Du har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. För att passa för jobbet behöver du ha en förmåga att balansera mellan serviceperspektiv och intern kontrollfunktion.

Din vilja är att driva utveckling både för verksamheten och dig själv och du jobbar aktivt med att söka lösningar på uppkomna problem och förbättrade arbetssätt.  Du tycker det är intressant att analysera och reda ut problem, både på egen hand och tillsammans med dina närmsta kollegor. Befattningen kräver stor integritet och respekt för ansvaret som innebär säkerhet kring kontant- och pengahantering.

Tillträde: Omgående

Anställningsform: Tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning

Lön: grundlön, ansvarstillägg och OB enl. kollektivavtal med Handelsanställdas förbund

Län:
Uppsala
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Varierande arbetstid
Sista ansökningsdag:
2018-04-30
Tillträde:
omgående
Arbetsplats/placeringsort:
Uppsala
Kontaktpersoner:
Robin Carlstrand
Företagets hemsida:
http://www.maxignistauppsala.se