Jobbakuten Väst AB

Bäckefors: Konstruktör/Produktionsberedare

För direktrekrytering söker vi nu en konstruktör/produktionsberedare till FTG Cranes i Bäckefors.

Arbetsbeskrivning:
Som konstruktör/produktionsberedare hos FTG Cranes kommer du att arbeta tillsammans med både konstruktionsavdelningen och produktionsavdelningen. Du kommer att vara med att genomdriva förändringar i produktionssätt/konstruktion. Du kommer även att delta i produktuvecklingsprojekt. I dina arbetsuppgifter kommer bland annat att ansvara för:

  • Framtagning av konstruktioner för produktionsoptimering, kostnadsreduktion samt kvalitetsförbättringar av FTGs produkter.
  • Rita och konstruera enligt prioritet och kravspec.

 

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning samt erfarenhet av konstruktionsarbete inom tillverkningsindustrin. Vidare har du kunskap om arbete i plåt och hydraulik, Solid Works och Office. Du behärskar engelska i tal och skrift.

Som person är du lösningsfokuserad och har en god kommunikationsförmåga då du kommer arbeta med både konstruktions- och produktionsavdelningen.

Intervjuer sker löpande!

Företagsbeskrivning:
FTG Cranes har sitt säte i Bäckefors (Bengtsfors Kommun). Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför tre starka varumärken; Mowi och Moheda för skogsvagnar samt V-kran för timmerkranar. FTG Cranes är marknadsledande för skogsvagnar i Skandinavien och en viktig aktör totalt sett för små och stora kranar i Europa. I Bäckefors finns utveckling, produktion, marknadsföring, inköp och administration. Läs mer om företaget på: www.ftgforest.com

Jobbakuten Väst AB är ett bemanning- och rekryteringsföretag som är verksamma i Västsverige med kontor i Göteborg, Stenungsund och Åmål. Tjänsten som konstruktör/produktionsberedare är en driekterkrytering vilket innebär att du kommer bli anställd av FTG Cranes.

Ansökan:

Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 

Välkommen att skicka din ansökan!

Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-04-29
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Arbetsplats/placeringsort:
Bäckefors
Kontaktpersoner:
Andreas Jansson
tfn: 0725541165
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se