Jobbakuten Åmål

Inget krav på yrkeserfarenhet, endast utbilding

Uddevalla: 2 st Bilplåtslagare till TOVEKS

Arbetet innebär i huvudsak riktning av karosskador, byte av karosseridelar, riktbänksarbeten, svetsning, plastreparationer & vindrutebyten på personbilar och lätta transportbilar. Som bilplåtslagare ingår även en del administrativt arbete i form av dokumentation.

Du ingår i ett proffsigt team med erfarna skadetekniker och får goda möjligheter till utbildning.

Kvalifikationer och personliga egenskaper Vi söker dig som är utbildad bilplåtslagare  Du skall kunna utföra samtliga förekommande arbeten inkluderande måttriktning/bänkarbeten. Du skall ha ett brinnande intresse för yrket, du är noggrann och du ser samarbete som en viktig del av ditt dagliga arbete. Du har god kommunikationsförmåga och du ser inga problem i att ha kundkontakt. Som person är du organiserad, håller ordning och reda samt att du vill utvecklas. Det är viktigt att du vågar ta egna initiativ samt att du tar åt dig av den feedback som du får. Sedan tidigare är du van vid att arbeta under tidspress och du blir inte stressad i onödan.

Du ska ha minst B-Körkort. God datorvana är en förutsättning för att lyckas i arbetet då stora delar av reparationsinformationen är datoriserad. Det är meriterande med erfarenhet från våra märken.

 

Toveks Bil är ett familjeföretag som erbjuder ett flertal av marknadens starkaste varumärken. Vår vision är hela vägen och det innebär att vi vill vara en komplett partner i allt som rör våra kunders bilägande. Vi är en koncern inom bilhandel och service med anläggningar på 15 orter. Bland koncernens varumärken återfinns Volkswagen, Audi, Skoda, SEAT, VW Transportbilar och Scania. Vi är drygt 600 anställda och omsätter ca 3 MDR.

Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-01-06
Tillträde:
Omgående
Arbetsplats/placeringsort:
Uddevalla
Kontaktpersoner:
Stefan Thorstensson
mob: +46 073-9800950
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se