Jobbakuten Väst AB

Karlstad: CNC-operatör

För direktrekrytering söker vi nu två CNC-operatörer till Göstas Mekaniska Verkstad i Karlstad.

Arbetsbeskrivning:

Vi söker CNC-operatörer och svarvare för tyngre bearbetning till en karusellsvarv samt långsvarv. Jobben varierar då det är mycket stycketillverkning. Vi ser att du har vana från stora detaljer och kan programmera själv och läsa ritningar. Styrsystemet är fagor 8060. Du kommer att få upplärning på plats.


Kvalifikationer:

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med CNC-styrda svarvar, det är meriterande om du har erfarenhet av Fagor styrsystem. Som person är du noggrann och självgående i ditt arbete som CNC-operatör. Du behärskar svenska i tal och skrift. Vidare har du en god samarbetsförmåga och trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter.

Skicka in din ansökan omgående då urval och intervjuer sker löpande!

Företagsbeskrivning:

Göstas Mekaniska Verkstad AB är ett Värmländskt företag med ett stort kunnande inon skärande bearbetning. Företag har 30 anställda och omsätter ca 35 miljoner kronor.

Jobbakuten Väst AB är ett bemanning- och rekryteringsföretag som har varit verksamma i Västsverige sedan 1996. Tjänsterna som CNC-svarvare är direktrekryteringar vilket innebär att du kommer bli anställd av Göstas Mekaniska Verkstad.

 

Ansökan:

Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 

Välkommen att skicka din ansökan!

Län:
Värmland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-01-20
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Arbetsplats/placeringsort:
Karlstad
Kontaktpersoner:
Andreas Jansson
tfn: 0725541165
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se