Jobbakuten ICA Maxi Gnista

ICA Gruppen AB


Med 2 400 egna och handlarägda butiker på fem geografiska marknader är ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag där dagligvaror utgör kärnan i verksamheten. Huvuduppdraget för ICA Gruppen är vidareutveckling av ICA och ICA-relaterade verksamheter. I grunden handlar det om att nyttja samverkan i kombination med lokal anpassning. Så nära våra kunder som möjligt. Och med en tydlig vision - att göra varje dag lite enklare.

Uppsala

Uppsala: ICA Maxi Gnista Medarbetare färskvaror & delikatess

I vår gnistrande fräscha stormarknad arbetar ca 100 personer med att varje dag erbjuda våra kunder en roligare, enklare och mer prisvärd shoppingupplevelse. Just nu söker vi fler arbetsglada kollegor som vill vara med och bidra till att vår butik är och fortsätter vara Uppsalas mest attraktiva stormarknad.

Medarbetare till avdelningen för delikatesser och färskvaror

På avdelningen arbetar du med vårt stora utbud kött, ost, delikatesser och färsk fisk, salladsbar och färdigmat.  Tillsammans arbetar vi för att erbjuda våra kunder en härligt inspirerande matavdelning som håller hög kvalitet till ett lågt pris för kunden, helt i linje med ICA Maxis prisstrategi. Utöver detta finner du ett stimulerande arbete med ett brett sortiment och stora volymer i ett marknadsledande företag där det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba i med deli, färskvaror och service. Gärna inom dagligvaruhandeln eller till exempel som kallskänka, kock eller hovmästare. Din kunskap och ditt intresse för mat samt din kundservicepräglade inställning syns som en tydlig röd tråd i din meritlista. Du har god förmåga att kombinera kvalitet och effektivitet i ditt dagliga arbete. Du trivs i en miljö där den gemensamma kraften jobbar för att avdelningen är inspirerande, håller hög kvalitet och är kommersiell.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

-          Ge kunderna en köpupplevelse utöver deras högsta förväntningar genom ditt varma, personliga, engagerade och hjälpsamma sätt.

-          Hålla ditt arbetsområde delikatessdisken samt bakomutrymmen i ett perfekt skick; Inspirerande, påfyllt, prismärkt och rent.

-          Bidra till en arbetsmiljö som är säker och där vår Gnistakultur formas till- och fortsätter vara - en trivsam, produktiv, utvecklande och attraktiv arbetsplats.

Om tjänsten

Vi söker nu både dig som vill satsa på ICA och arbeta för en trygg arbetsgivare i en långvarig relation och dig som vill jobba extra i vår deli vid sidan av din ordinarie sysselsättning. Stormarknaden har öppet årets alla dagar så arbete på helger (varannan) och högtider förekommer. Har du frågor om tjänsten kontakta gärna färskvaruchef Jessica Andersson 018-8888620 eller via mail: jessica.andersson@maxi.ica.se Annonsen finns tillgänglig tills vi träffat rätt person/personer, känner du dig manad så tveka inte att söka redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Län:
Uppsala
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Deltid
Arbetstider:
Varierande arbetstid
Sista ansökningsdag:
2018-11-30
Tillträde:
Löpande
Arbetsplats/placeringsort:
Uppsala
Kontaktpersoner:
Robin Stenberg
Företagets hemsida:
http://www.maxignistauppsala.se