ICA Kvantum Kungsholmen

Hösten 2019 öppnar vi Kungsholmens nya Matbutik, ICA Kvantum Kungsholmen och nu söker vi personal som tillsammans med oss ska skapa en butik fylld av mat, glädje och med kunden i fokus. Vi vill skapa en modern färskvarubutik som levererar Matglädje för alla tillfällen, med engagerad personal och kungligt bemötande.

Stockholm: Säljledare Kassa ICA Kvantum Kungsholmen

Som Säljledare Kassa ansvarar du för butikens Kassalinjen inklusive en del administrativt. Du säkerställer att kassalinjen fungerar gentemot kunder, medarbetare och organisationen. I din roll ansvarar du för resultat och planering av driften tillsammans med din närmaste chef.  Du har ett stort ansvar för att kunderna upplever en välkomnande och inspirerande atmosfär i butiken och för att butiken ständigt ska ligga i framkant samt att kunden möts av ett härligt avslut hos oss. Säljledare Kassa rapporterar till Försäljningschef Kassa/HR.

Exempel på ansvarsområden

  • Leda, utveckla och inspirera personalen inom avdelningen
  • Optimering av avdelningens drift med ansvar för att rutiner följs och utvecklas på ett bra sätt

Kvalifikationer

  • Gedigen erfarenhet, kunskap och utbildning från ledande befattning i dagligvaruhandeln
  • Kunskap i butiksekonomi
  • Grundläggande kunskaper i LEAN är meriterande

 

Personliga egenskaper

Du älskar mötet med kunden och kan leda samt organisera arbetet på ett effektivt och tydligt sätt. Som säljledare i kassan är det viktigt att du är strukturerad, ansvarsfull och kan ta snabba beslut när tempot är högt. Du är van att snabbt kunna flytta fokus mellan olika uppgifter och uppskattar utmaningen att aldrig riktigt veta hur dagen kommer att bli. Du drivs av att inspirera och engagera medarbetarna samt att kunna skapa ett positivt arbetsklimat. Du ska ha en stor kunskap kring butiksarbete med förmåga att förmedla detta till såväl dina medarbetare som kunden. Du har social kompetens och är lyhörd för kundernas behov samt trivs med att vara synlig och aktiv bland såväl medarbetare som kunder. Du är entusiastisk person med en stark inre motor som tycker om att ha många bollar i luften.   

 

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med fantastiska kollegor som alla är peppade att vara med från start.

Anställningstyp: Tillsvidareanställning Heltid

Arbetstider: Dag, Kväll och Helg

Tillträde: September, eller efter överenskommelse

Placeringsort: Kungsholmen Stockholm

Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Helg
Kväll
Sista ansökningsdag:
2019-06-23
Tillträde:
September
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Stefan Thorstensson
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se