Stockholm: Teknisk säljare till innovativt bolag

Bildresultat för wilo nordic

 

Vi söker en affärsinriktad teknisk säljare till Wilos säljkontor i Stockholm

 

Vi söker dig som vill jobba med teknisk långsiktig försäljning och har erfarenhet från vår bransch eller närliggande. Din roll som säljare innebär att du på ett strukturerat sätt ansvarar för att skapa och upprätthålla långsiktiga relationer till våra nya och befintliga kunder i Stockholmsdistriktet som går upp till Gävle. Du kommer att ha kontakt med olika roller i företagen du samarbetar med, allt från tekniker till inköpare. Du kommer att genomföra tekniska konsultationer och rekommendera produkter ur Wilos breda sortiment, men även erbjuda skräddarsydda lösningar för respektive kunds specifika behov.

 

Som säljare på Wilo förväntas du, i samråd med försäljningschef, att upprätta försäljningsbudget och ansvara för att ekonomiska och definierade mål infrias.
Du ansvarar för samordning och uppföljning av företagets aktiviteter mot ”dina” kunder och återkopplar dina aktiviteter i CRM. Då du kommer att
representera en kvalitetsleverantör finns även en förväntan hos kund om erforderlig utbildning av vårt produktsortiment samt att företagets värderingar:
seriösa, utmanande, effektiva, tillgängliga och aktiva,efterlevs.

 

Vi söker dig med flera års dokumenterad erfarenhet av uppsökande försäljning och en avslutad gymnasieutbildning med teknisk/energiteknisk inriktning. Du har dokumenterad utbildning inom produkt- och tjänsteförsäljning samt gärna högre teknisk utbildning. Att ha erfarenhet från vår bransch och goda relationer bland VVS grossister och installatörsfirmor är klart meriterande men inget krav. Du är en person som vågar utmana kunden, brinner för försäljning via långsiktiga kundrelationer och drivs av goda resultat. Du är dessutom en driven lagspelare med en god planeringsförmåga och beskrivs av andra som uthållig och social. För att lyckas i denna roll krävs att du har körkort, behärskar svenska och engelska i tal och skrift och kan hantera Officepaketet. 

 

Vi erbjuder en plats i vårt säljteam bestående av kollegor i hela norden samt ett administrativt stöttande kundsupportteam på vårt huvudkontor i Växjö. Tjänsten innebär ett stort eget ansvar och du kommer själv att planera och optimera din arbetsvecka utefter dina inbokade kundmöten. Vi erbjuder även kontinuerlig produktutbildning då vi värdesätter att våra säljare har gedigen kunskap om vår produktportfölj. Placering är på vårt kontor i Årstaberg.

 

På Wilo har vi bestämt oss för att växa och behålla vår plats som en av de mest innovativa aktörerna inom vår bransch. Kombinationen nationellt och internationellt innebär också stora chanser till personlig utveckling där du får påverka och jobba nära marknaden.

 

Urval och intervjuer sker löpande! Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på Recruitmore, andreas@recruitmore.se

 

Wilo är en av världens ledande tillverkare av pumpar och pumputrustning, ett multinationellt företag med över 60 dotterbolag och en årlig omsättning på över 14 miljarder SEK. I Norden omsätter vi ca 400 miljoner SEK och är runt 80 medarbetare. Huvudkontoret för Norden ligger i Växjö med ca 30 medarbetare. Det finns även säljkontor på ytterligare 6 orter i Sverige samt säljkontor i Oslo, Köpenhamn och Helsingfors. Wilo lever efter sina värderingar där mjuka värden såsom tillgänglighet, seriositet och effektivitet harmoniserar med internfilosofi att alltid sätta kund och partner i fokus. Samarbete med de ledande VVS-grossisterna garanterar en hög produkttillgänglighet och bästa tänkbara logistiklösning. Mer information hittar du på www.wilo.se.

 

 

 

 

 

 

Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-10-27
Tillträde:
Omgående
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Team Recruitmore
Företagets hemsida:
http://www.recruitmore.se