Account Manager inom förpackningsbranschen

 Bildresultat för bewisynbra logo                                                          

 Vi söker efter en:

Account Manager, Packaging

 

Söker du en roll där du får driva B2B-försäljning av kundanpassade förpackningslösningar? Motiveras du av eget ansvar samtidigt som du tillsammans med ditt team strävar mot gemensamma mål? Just nu rekryterar vi en Account Manager till BEWiSynbra och deras affärsområde Packaging med placering på huvudkontoret i Solna.

BEWiSynbra är specialister på kundanpassade förpackningslösningar och komponenter, samt isoleringsprodukter och innovativa lösningar för byggbranschen. BEWiSynbra Group AB är en av norra Europas största aktörer inom utveckling och tillverkning av expanderad polystyren (EPS), extruderad polystyren (XPS) och produkter av expanderad polypropylen (EPP). Företaget är ett familjeägt norskt bolag som är verksamma inom plastindustrin och där cirkulär ekonomi och hållbarhet står högt på agendan. Läs gärna mer på www.bewisynbra.com

Som Account Manager inom affärsområdet Packaging arbetar du engagerat ihop med BEWiSynbras kunder som är verksamma inom tillverkningsindustrin och där förpackningen är en del av kundens produkt. Du erbjuds omväxlande dagar då du arbetar kreativt och fokuserat för att finna lösningar.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har flera års erfarenhet av teknisk försäljning mot tillverkningsindustrin. Förutom att du har ett säljdriv så har du även tekniska kunskaper för att kunna förstå kundernas behov, exempelvis förståelse för tillverkningsprocesser. Det är meriterande om du har erfarenhet av förpackningsbranschen sedan tidigare.  

Som person är du analytisk och har förmågan att se helheten. Du arbetar strukturerat i din försäljning och vet vilka faktorer som skapar kundvärde. Vidare är du en glad och positiv person som bidrar till en god stämning bland dina kollegor.

 

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på Recruitmore, Andreas Jansson 072-554 11 65 / andreas@recruitmore.se 

 

 

Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-12-01
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Andreas Jansson
Företagets hemsida:
http://www.recruitmore.se