Jobbakuten Ica Nära Stadsskogen

ICA Gruppen AB

Med 2 400 egna och handlarägda butiker på fem geografiska marknader är ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag där dagligvaror utgör kärnan i verksamheten. Huvuduppdraget för ICA Gruppen är vidareutveckling av ICA och ICA-relaterade verksamheter. I grunden handlar det om att nyttja samverkan i kombination med lokal anpassning. Så nära våra kunder som möjligt. Och med en tydlig vision - att göra varje dag lite enklare.

Alingsås: Avdelningsansvarig Frukt och Grönt till ICA Nära Stadsskogen

Avdelningsansvarig Frukt och Grönt

Som ansvarig för Frukt och Grönt är du en av butikens viktigaste medarbetare. I rollen ingår att leda och utveckla avdelningen såväl strategiskt som operativt.  Du har resultatansvar för avdelningen och ansvarar för att avdelningen erbjuder ett fräscht och spännande sortiment. Du har ett stort ansvar för att kunderna upplever en välkomnande atmosfär i butiken och för att butiken ständigt ska ligga i framkant vad det gäller sortiment och inspiration. En viktig del i arbetet är att ligga rätt i säsong, att erbjuda välfyllda gavlar, att jobba med prisupplevelse samt se till att butiken håller högsta kvalitet varje dag. Du rapporterar till butikens Team ledare färskvaror. I samtliga tjänster i butiken ingår kassaarbete.

Exempel på ansvarsområden

  • Ansvar för avdelningens försäljning och sortiment
  • Ansvarig för att varje dag ha en spännande och inspirerande avdelning
  • Ansvar för kommunikation på gavlar, prisupplevelse på avdelningen
  • Optimering av avdelningens drift med ansvar för att rutiner följs och utvecklas på ett bra sätt
  • Utveckla och inspirera personalen i hela butiken i frågor gällande avdelningen
  • Uppföljning av nyckeltal 

Kvalifikationer

  • Erfarenhet från frukt och grönt
  • Kunskap i butiksekonomi
  • Grundläggande kunskaper i Ledande butiksdrift är meriterande
  • Erfarenhet av att jobba med Store Office och AOB 

Personliga egenskaper

Du är en driftig person med förmåga att genomföra aktiviteter som skapar en effektiv butiksdrift. Du är en person som drivs av försäljning och av att skapa god lönsamhet. Du drivs av att hålla butiken fräsch varje dag och har ett stort engagemang för att skapa en spännande och inspirerande avdelning. Du har social kompetens och är lyhörd för kundernas behov och trivs med att hålla ett högt tempo. Du är flexibel och villig att prova nya arbetssätt och är lösningsorienterad.

Sista ansökningsdagen är den 5 januari. Intervjuer kommer att ske löpande.

ICA Nära Stadsskogen – skall vara den personliga mötesplatsen som erbjuder sina kunder hög kvalitet, goda måltider, kunskap, och ett personligt möte utöver det vanliga alla dagar i veckan.

 

Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Deltid
Heltid
Arbetstider:
Dag
Helg
Kväll
Sista ansökningsdag:
2020-01-05
Tillträde:
Vecka 10
Arbetsplats/placeringsort:
Alingsås
Kontaktpersoner:
Stefan Thorstensson
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se