Stockholm: Systemutvecklare Linux embedded till Mektig

Systemutvecklare Linux embedded

Vi är idag inne i ett expansivt skede och söker systemutvecklare med inriktning inbyggda system och Linux för placering i Eskilstuna, Västerås eller Stockholm.

Du kommer att arbeta med applikationsutveckling mot Linux-embedded för inbyggda system hos våra kunder som en del av ett team med fokus på Linux.

Du har spetskompetens av att integrera applikationer i Linux, interagera med operativsystemet och optimera applikationer för Linux.

Teknisk kompetens:

-Du är erfaren i C/C++

-Du har erfarenhet av scriptspråk för Linux (Bash/Python)

-Du har erfarenhet av att bryta ner krav och implementera dessa på plattformar

-Du har erfarenhet av att integrera Linux i organisationer och hur man sköter utveckling mot den plattformen

Det är meriterande om:

-Du har erfarenhet av antingen build root eller Yocto

-Du har erfarenhet av root cause analyser för inbyggda system

 

 Som person är du trygg i dig själv, din erfarenhet och din kunskap. Du har ett stort teknikintresse och några års erfarenhet av att arbeta med applikationsutveckling mot Linux-embedded för inbyggda system.

Du har erfarenhet av att arbeta i agila utvecklingsprocesser i agila team och har förståelse för ord som exempelvis SCRUM.

Förutom ditt tekniska kunnande har du ordningssinne, personligt driv samtidigt som du är kommunikativ. Du ser möjligheter där andra ser problem och du arbetar proaktivt med en prestigelös framtoning.

Akademiskt har du en ingenjörsutbildning inom datavetenskap, elektronik, teknisk fysik eller motsvarande.

Vi erbjuder dig ett spännande och utmanade arbete med goda möjligheter till utveckling i ett expansivt företag. Vi har konkurrenskraftiga anställningsvillkor och trevliga kollegor med stark framtidstro. Vi har stort fokus på våra medarbetare och är noggranna med hälsa, arbetsmiljö samt att det skall vara trivsamt och kul på arbetet. Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling och genomför även utbildningar och seminarier tillsammans.

Våra kontor finns i Eskilstuna och Västerås och inom en snar framtid också i Stockholm.

Mektig™ Technology Group AB är ett tekniskt konsult- och produktutvecklingsbolag. Vår affärsidé är att erbjuda hög kompetens inom teknikutveckling och ledning. Därigenom hjälper vi våra kunder att öka sin konkurrenskraft och lönsamhet genom stöd i utvecklingsprocesser, i hela eller delar av produktutvecklingskedjan och genom hela produktlivscykeln. Våra erfarna och kompetenta medarbetare präglas av ledord som ledning, kreativitet, kunskap och respekt. Genom att arbeta med egna produkter vid sidan om den tekniska konsultingen utvecklar vi kontinuerligt vår kreativitet och innovationsförmåga.

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2023-02-19

Tillträde:

Urval sker löpande

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm

Kontaktpersoner:

Andreas Jansson

Företagets hemsida:

http://www.jobbakuten.se

Adress:

Norra Ågatan 2 66230 Åmål

Kontorsplacering: